fbpx
 
bt_bb_section_bottom_section_coverage_image

Timisorenii victoriosi la RFC

04/10/2011by knockdown

Vineri 21 octombrie in Sala Olimpia din Timisoara s-a desfasurat cel mai important eveniment sportiv din timisoara din ultima perioada. Gala RFC a adus 10 lupte profesioniste de kickboxing K1 dar si pe triplul campion mondial Remy Bonjasky. Nu au lipsit nici luptatori din Local Kombat precum Ciprian Sora sau Catalin Morosanu. Primul luptator de la Knock Down care a urcat in ring a fost Flavius Boiciuc care il invinge cu o decizie de 3-0 pe adversarul sau Andrei Andresoi sportiv pregatit la Pro Red si Tamashyi Timisoara. Alin Span il invinge pe Gabriel Bozan dupa un meci extrem de echilibrat la o diferenta de un singur punct. In meciul revansa Alin Boroghina il invinge prin KO in prima runda pe Aleksandar Stoijkovic din Serbia. Bunea Izidor nu reuseste sa se impuna in fata lui Sorin Radu. Adrian Mitu revine in ring dupa 6 luni de pauza din cauza unei fracturi la antebrat si isi invinge adversarul croat Ivan Posevac dupa ce domina detasat fiecare runda si reuseste si un KO in runda a treia. Bonjasky a dorit sa faca premierea celui mai bun kickboxer timisorean.

Remy Bonjasky in Timisoara

Inaintea Galei RFC de la Timisoara, triplul campion K-1 Remy Bonjasky impreuna cu luptatorii sai Danyo Ilunga si Dwight Darkinsoon au facut o vizita in sala de antrenamente a Clubului Knock Down si i-a incurajat pe kickboxerii antrenati de Alin Falcusan. Bonjasky a remarcat o asemanare intre sala Clubului Knock Down si sala in care incepuse el Kickboxingul cu ani in urma. Sala Knock Down este singura sala de kickboxing din Romania pe care a vizitat-o si a promis ca se va intoarce la echipa antrenata de Alin Falcusan pentru a preda dar si deschiderea de a primi luptatorii clubului timisorean la Academia Bonjasky din Olanda.


Patru sportivi antrenati de antrenorul Alin Falcusan la Clubul Knock Down vor lupta in fata triplului Campion Mondial K1 Remy Bonjaski in Gala Romanian Fight Challenge care va avea loc la Sala Sporturilor Constantin Jude din Timisoara. Adrian Mitu, Flavius Boiciuc, Alin Boroghina si Alin Span vor urca in ring si vor lupta in super fighturile galei RFC. Remy Bonjasky va veni in Timisoara cu Dwright Harkinson care va lupta la categoria grea impotriva croatului Igor Mihailevichi. In super Gala de la Timisoara vor intra in ring sportivi din Olanda, Croatia, Ucraina si Serbia. Romania va fi reprezentata de luptatori din Timisoara, Bucuresti, Cluj, Iasi, Deva, Craiova.