fbpx
 
bt_bb_section_bottom_section_coverage_image

Noi victorii la Local Kombat Craiova

25/06/2012by knockdown

GABRIEL FLUTUR LOCAL KOMBAT

Gala Local Kombat care s-a desfasurat la Craiova a adus si finalele celor trei categorii (-85, -95. +95) din turneul „Bodyguard”. Categoria -95 a fost domniata inca de la inceput de luptatorul Gabriel Flutur care si-a invins adversarii din calificari prin TKO si KO. Meciul din finala a fost cel mai greu meci de pana acum al lui Gabriel care l-a avut in fata pe Daniel Hurduc de la Clubul Scorpions Iasi. Dupa trei reprize intens si echilibrat disputate, arbitrii Local Kombat decid extra round. Gabriel Flutur prin determinarea si ambitia sa specifica reuseste sa se mobilizeze si sa lupte dominand clar repriza de departajare, astfel devenind campionul categoriei -95 kg.

flavius boiciuc Kickboxer timisoara

Flavius Boiciuc a luptat intr-un meci super-fight impotriva lui Adrian Grec din Oradea. Flavius reuseste cea de a 11-a s-a victorie prin TKO.

Ionut Atodiresei, Florin Boboc, Razvan Ghita, Alexandru Nedelcu, Razvan Benche, Szolt Bala si olandezul Darryl Sichtman au fost invingatori in Gala Kocal Kombat care s-a desfasurat pe stadionul Ion Oblemenco din Craiova. Multumim organizatorilor Clubul Power Gym din Craiova, domnului Eduard Irimia promotor Local Kombat si doamnei Olguta Vasilescu presedinte WAKO PRO Romania pentru sansa de a participa la cea mai mare gala Local Kombat de pana acum la care au fost prezenti aproximativ 15.000 de spectatori. Luptatorii Knock Down vor intra intr-o noua sesiune de pregatire pentru meciurile importante care vor urma in partea a doua a anului.