fbpx
 

alin-falcusanknock down-kickbox-timisoara

Clubul Sportiv KNOCK-DOWN a fost infiintat in anul 2000 in orasul Timisoara si este un club de Arte Martiale de Contact precum Kickboxing-ul si Muay Thai (Box Thailandez).Sub indrumarea antrenorului prof. Alin Falcusan s-au obtinut rezultate importante in competitiile nationale, europene dar si cele international.

Numerosi sportivi antrenati la Clubul Knock Down au obtinut rezultate notabile in Galel profesioniste precum WFC in Slovenia, WMC in Spania, DCC in Israel, BPN in Serbia, Italian Extreme in Italia, Gladiators Night in Croatia, Fight Night in Austria, Fight Club Association in Germania iar in Romania in Super Kombat, Local Kombat, RFC, Fight League, Desert Combat Challenge si alte evenimente de acest gen.

Misiunea Knock Down este de a deveni un club puternic bazat pe profesionişti din domeniul Artelor Martiale de Contact şi domenii conexe, capabil să contribuie la dezvoltarea si promovarea Kickbxingului si a sportivilor din România.

alin-crisan-timisoara-k-1-kickbox-box

Promovarea tinerilor cu  talent si dorinta pentru sport  reprezinta una din prioritatile clubului. Fiecare are sansa de a se afirma si de a ii fi observata evolutia. Astfel, ne propunem sa descoperim, sa pregatim si sa formam sportivi de valoare pentru competitiile regionale, nationale si internationale de la amatori pana la profesionisti.

alina-crisan-kickbox-timisoara-box

Dotari:

Sala de antrenamente este dotata cu ring de box cu suprafata acoperita cu saltea Tatami, 8 saci de box, thai kick pads, palmare pentru brate, Kick Shield – perne pentru lovituri de picior, scuturi pentru lovituri cu genunchii, minge box pentru eschive, bustiere de protectie pentru sparringuri, corzi pentru sarit, TRX, inele pentru tractiuni, seturi complete de gantere in diverse greutati, bancuta pentru impins, haltera, mingi medicinale si Power Bag.

Antrenament cu antrenor personal.

In majoritatea cazurilor alegem un antrenor personal pentru ca nu ne permite programul sa participam la orele cand sunt grupele de antrenamente sau ca nu ne dorim sa intram intr-o grupa de antrenamente pana nu dobandim cunostintele de baza. Dar sunt mai multe motive pentru care sa optezi un antrenor personal de Kickboxing – Muay Thai. Eficienta, siguranta, sustinere psihologica, incurajare si motivatie, instruire personala, superaveghere si o mult mai buna comunicare. Toate acestea sunt criteriile care pot sa duca la decizia alegerii programului cu antrenor personal.

sala-antrenament-kickbox-timisoara

Leave a Reply