fbpx
 
bt_bb_section_bottom_section_coverage_image

Luptatorii straini atrasi de sala Knock Down

18/11/2013by knockdown

Luptatorii straini, tot mai atrasi de salile din Romania

Daca vedete precum Zabit Samedov, Carter Williams sau Ray Sefo au ales sa efectueze stagii de pregatire la Scorpions Iasi si Respect Gym Bucuresti, alti sportivi din strainatate s-au orientat catre mai multe sali, piata din Romania devenind una tot mai atractiva pentru luptatorii care pana de curand isi doreau sa ajunga in Olanda.

Knock Down Timisoara, clubul lui Alin Falcusan, a devenit un loc special de pregatire pentru elevii antrenorului german Ronny Schindhelm. Daca in iarna, Stephan Kreienbrink s-a pregatit la clubul de pe Bega inainte de a cuceri titlul WKN, in ultima perioada, alaturi de Schindhelm a sosit luptatorul de MMA, Bjorn Bachmann, fost luptator de judo, locul 2 la Cupa Mondiala de la Rotterdam.

Germanul a decis sa colaboreze cu banatenii in ceea ce priveste pregatirea la lupta din picioare, Bachmann urmand ca pe 23 noiembrie sa reprezinte Germania la Cupa Mondiala de Sambo Combat. Acesta va reveni din nou la Timisoara in ianuarie, atunci cand va pregati alaturi de Falcusan al treilea sau meci profesionist din cariera, programat in luna martie.

www.luptatorii.ro