fbpx
 
bt_bb_section_bottom_section_coverage_image

Fight Night – Germania

09/04/2014by knockdown

flavius-boiciuc

SportivulFlavius Boiciuc a disputat la finalul saptamanii trecute primul sau meci in afara tarii, reusind sa debuteze cu dreptul prin victoria in fata lui Davut Caliskan.

Intr-o gala disputata la Neubrandenburg, Germania, in fata a aproximativ 3.000 de spectatori, Boiciuc a inceput timorat confruntarea de la categoria -80 de kilograme, insa si-a revenit, castigand clar reprizele a doua si a treia.

A fost al treilea succes consecutiv inregistrat de sportivul de la KnockDown Timisoara dupa ce i-a mai invins in ultima perioada pe Andrei Rozdovan (KO 2) si Daniel Morosanu (puncte).

Considerat la inceputul anului trecut drept cel mai promitator sportiv roman la categoria semigrea (81-85 kg), mai ales dupa KO-ul administrat lui Cristian Ristea, Boiciuc a avut un debut dezamagitor in Superkombat, fiind invins la puncte de Daniel Lazar la New Heroes Targoviste. Astfel, luptatorul in varsta de 21 de ani a ratat, pentru moment, sansa de a urca de a se numara printre noii eroi autohtoni,  insa ultimele succese ii dau din nou increderea necesara pentru a forta o noua intrare in kickboxul mare.

Tot in cadrul evenimentului din Germania, un alt roman, David Gheres, a pierdut la decizie meciul cu Gurdeep Singh de la categoria -70 de kilograme, reusind insa sa impresioneze publicului datorita faptului ca era mai usor cu 9 kilograme decat oponentul sau.

www.luptatorii.ro